ЛИНКОВИ

Добро дошли на почетну страну наше презентације

www.ligrap.com

Text Box: ЛИВНИЦА ЗВОНА ПОРОДИЦЕ КРЕМЕНОВИЋ
 

 

Text Box: У кругу ливнице  налази се поставка звона од 1 до 2000 кг (укупно 16) чија је основна намена да сталне посетиоце увере у квалитет звука, израде и завршне обраде.

Text Box: Кроз наредних неколико страна покушаћемо да Вам покажемо чиме се последње три деценије наша ливница бави, а са начином израде и палетом производа можете да се упознате прегледом старана “О нама” и “Наша звона”.
Галерија слика наших производа није коначна и стално се мења, тако да већ следећи пут када нас посетите моћи ћете да видите друге пределе, манастире, цркве, верске и друге установе са подручја свих епархија православне цркве са простора овог дела Европе.
Гаранција квалитета наших звона је наше вишедеценијско искуство, као и чињеница да се више од 500 наших звона свакодневно оглашава на просторима Србије, Црне Горе, Македоније, Републике Српске, Федерације БиХ, Северне Америке, Канаде и широм Европе.

Text Box: Визија нам је да у наредних пет година постанемо лидери 
у изради звона на просторима православних народа и препознатљиви на другим континентима, уз поштовање еколошких норми и обезбеђење угодних услова за рад.

Text Box: Ливница звона “ЛИГРАП” д.о.о. 34312 Белосавци, Топола

Text Box: Кроз остварење наше визије вршимо мисију враћања старог светла православним храмовима, повратка традиције задужбина, омогућимо испуњења верских потреба верних на достојан начин, а онима који су верски осећај изгубили да кроз лепоту светиња нађу снаге да поврате веру.

тел/факс

034/6883 502

 

мобилни

063/602536

064/1112434

065/8073135